Blooming Grove

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » High School Pep Rally Bell Schedule

High School Pep Rally Bell Schedule

High School Pep Rally Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:45 AM 7:50 AM 5 min
1st Period 7:50 AM 8:38 AM 48 min
Activity Period 8:42 AM 9:12 AM 30 min
2nd Period 9:16 AM 10:04 AM 48 min
3rd Period 10:08 AM 10:56 AM 48 min
4th Period 11:00 AM 11:49 AM 49 min
5th Period (A) 11:53 AM 12:31 PM 38 min
Lunch (B) 12:31 PM 1:01 PM 30 min
Lunch (A) 11:49 AM 12:19 PM 30 min
5th Period (B) 12:23 PM 1:01 PM 38 min
6th Period 1:05 PM 1:43 PM 38 min
7th Perod 1:47 PM 2:25 PM 38 min
8th Period 2:29 PM 3:07 PM 38 min
PEP-RALLY 3:07 PM 3:47 PM 40 min