Blooming Grove

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » High School Bell Schedule

High School Bell Schedule

High School Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:55 AM 8:00 AM 5 min
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Activity Period 8:49 AM 9:19 AM 30 min
2nd Period 9:23 AM 10:08 AM 45 min
3rd Period 10:12 AM 10:57 AM 45 min
4th Period 11:01 AM 11:46 AM 45 min
5th Period (A) 11:51 AM 12:35 PM 44 min
A Lunch 11:50 AM 12:20 PM 30 min
B Lunch 12:35 PM 1:05 PM 30 min
5th Period (B) 12:20 PM 1:05 PM 45 min
6th Period 1:09 PM 1:54 PM 45 min
7th Period 1:58 PM 2:43 PM 45 min
8th Period 2:47 PM 3:32 PM 45 min