Blooming Grove

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » High School Pep Rally Bell Schedule

High School Pep Rally Bell Schedule

High School Pep Rally Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:55 AM 8:00 AM 5 min
1st Period 8:00 AM 8:45 AM 45 min
Activity Period 8:49 AM 9:19 AM 30 min
2nd Period 9:23 AM 10:08 AM 45 min
3rd Period 10:12 AM 10:57 AM 45 min
4th Period 11:01 AM 11:46 AM 45 min
5th Period (A) 11:50 AM 12:25 PM 35 min
A Lunch 11:46 AM 12:16 PM 30 min
B Lunch 12:25 PM 12:55 PM 30 min
5th Period (B) 12:20 PM 12:55 PM 35 min
6th Period 12:59 PM 1:34 PM 35 min
7th Period 1:38 PM 2:13 PM 35 min
8th Period 2:17 PM 2:52 PM 35 min
Pep Rally 2:52 PM 3:32 PM 40 min